تبلیغات
رونالدو - آموزش تهیه افطاری ته چین بادمجان

آموزش تهیه افطاری ته چین بادمجان

شنبه 12 تیر 1395 08:48 ب.ظ

 

آموزش تهیه افطاری ته چین بادمجان

  • آموزش تهیه افطاری ته چین بادمجان

    آموزش تهیه افطاری ته چین بادمجان

    تهیه ته چین بادمجان بدون گوشت , مناسب برای یک افطاری بدون گوشت ! ته چین یکی از غذاهای خیلی خوشمزه و اعیانی به حساب می آید. از وقتی ته چین اختراع شد، بعد از آن انواع مختلفی از آن پیشنهاد شد. در این مطلب نوعی دیگر از ته چین که ته چین بادمجان است را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای 3-2 نفر:

    3 عدد زرده تخم‌مرغ
    2 ق س ماست چكیده
    450 گرم برنج
    150 گرم روغن
    50 گرم گردو
    2 عدد بادمجان متوسط
    2 ق م زعفران آب‌كرده
    100 گرم زرشك
    1 ق م آبلیموی تازه
    2 ق س شكر
    مقداری خلال پسته و بادام برای تزئین
    نمك به مقدار لازم

    آموزش تهیه افطاری ته چین بادمجان

    طرز تهیه:

    1. بادمجان‌ها را پوست كنده و حلقه‌ای خرد كنید. مقداری نمك زده و در آبكش بگذارید تا حدود نیم ساعت بمانند كه تلخی آنها گرفته شود. بعد از این مدت بادمجان‌ها را با دستمال خشك كنید و در روغن داغ خوب سرخ كنید. بعد از سرخ شدن هر دو طرف بادمجان‌ها،آنها را روی یك تكه دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

    2. برنج را شسته و در یك قابلمه آب‌جوش بجوشانید و طبق معمول آبكش كنید. گردوها را خرد كنید و آماده كناری بگذارید. زرشك را با كمی روغن تفت دهید. شكر را به میزان دلخواه به آن اضافه كنید و هم بزنید. بعد از برداشتن از روی حرارت، آبلیمو را به زرشك اضافه كنید و كناری  بگذارید.

    نكته: شكر را به میزان دلخواه اضافه كنید. اگر دوست دارید ته‌چینتان شیرین‌تر باشد مقدار شكر را اضافه كنید. درواقع مقدار شكر مصرفی به ذائقه شما بستگی دارد.

    3. در یك كاسه زرده‌های تخم‌مرغ را بریزید، به آن ماست و زعفران آب‌كرده اضافه كنید و با چنگال خوب به هم بزنید تا مخلوط یكدستی داشته باشید. برنج آبكش شده را در این كاسه ریخته و با مواد خوب مخلوط كنید.

    4. ظرفی كه می‌خواهید ته‌چین را در آن درست كنید آماده و چرب كنید. بهتر است ظرفتان تفلون و نچسب باشد كه بتوانید ته‌چین را بعد از پخت به راحتی و به صورت قالبی از ظرف جدا كنید. بادمجان‌های سرخ شده را در ته ظرف بچینید و لایه بعدی را زرشك بریزید. البته مقداری زرشك برای انتهای كار و تزئین ته‌چین كنار بگذارید.

    5. برنج مخلوط شده با مایه ماست و زعفران و تخم‌مرغ را روی مواد در تابه یا قالب مورد نظر ریخته و خوب با پشت قاشق  روی سطح آن را فشار دهید تا فشرده شود. روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و با چنگال یا نوك تیغه چاقو چند سوراخ در آن ایجاد كنید تا بخار غذا هنگام پخت خارج شود.

    6. ظرف را در فر كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌اید روی طبقه وسط قرار دهید و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا برنج خوب دم بكشد و بپزد. بعد از اینكه ته چین پخت آن را از فر درآورده و بگذارید خنك شود. بعد آن را برگردانده و با خلال پسته و بادام و مقداری زرشك كه كنار گذاشته‌اید، تزئین كنید.


 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.